on
Post
- Get link
- X
- Other Apps
Salpebreu
lleugerament les cuixes de pollastre i poseu-les a macerar una mitja hora en un
bol amb el suc de la llimona, la salsa de soja i l’all picat petit. Prepareu la
salsa de blat de moro: Poseu el blat de moro en un colador, perquè perdi
l’aigua de l’envasat. Un cop escorregut poseu-lo en un pot per a batedora
mecànica amb un bon raig d’oli i tritureu-ho fins que estigui fi. Per acabar
d’afinar la salsa i passeu-la per un colador fi ajusteu-la de sal i pebre i
reserveu-la. Traieu el pollastre de la maceració, passeu-lo per farina, després
per ou batut i al final pel pa ratllat i fregiu-lo amb força oli calent fins
que quedi cruixent.
En el moment de
muntar el plat, poseu a la base una cullerada de la salsa de blat de moro, al
damunt el pollastre i empolsineu-ho to amb els “quicos” i el coriandre picats
petit.
El pollastre pot
ser cuixa o contra cuixa, però ha d’estar desossat.
A l’hora de salar
el pollastre aneu amb compte, perquè la salsa de soja també l’hi donarà un punt
de sal.
Per fer
l’arrebossat podeu fer aquest que és el tradicional o simplement enfarinar el
pollastre i fregir-lo, queda menys potent de sabor, tot depèn del gust de
cadascun.
Comments
Post a Comment